Hoi, ik ben Sofia.


Ik ben dus Sofia. Nu ik dit schrijf, ben ik 50. Moeder van 2 prachtige zonen van 24 en 14. Ik ben geboren in een van de Baltische landen en in 1994 verhuisd naar Nederland. Mijn Nederlands schrijven is niet perfect, maar het gaat om de boodschap en die wil hier delen . Als jij mijn verhalen leest, lees het met je hart en die taal fouten tja…. Ik ga proberen hier op te schrijven wat ik in die 7 jaar gedaan om mijn kanker te ontcijferen. Wat voor lessen heeft hij mij geleerd. Wellicht klinkt gek, maar ik ben dankbaar dat ik deze diagnose gekregen, anders heb ik geleefd met gesloten hart en niet zulke interessante dingen tegen gekomen op mijn pad.

Ik je vertellen over het proces dat ik doorloop op weg naar mijn herstel en alles wat ik daarbij geleerd heb….


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.