Wat maakt man een echte man . Theorie van het eitje


Jaar geleden heb ik leuk webwinnar gezien van een Russiche man sexoloog / psycholoog. Ik weet dat nu alles wat met Rusland te maken heel gevoelig ligt, maar ik vind dat hij een goede punt heeft over mannelijke en vrouwelijke energie. Die wil ik graag delen.

Kijk eerst film voor jij verder lees.

https://www.youtube.com/watch?v=_5OvgQW6FG4   mooi filmpje die uitleg geeft van bevruchting.

Hij heeft mooi voorbeeld gegeven vanuit fiziologiche kant en vergeleek vrouw energie met een eisprong en man energie met spermatozoïden.

Een eitje, keer per maand maakt zich mooi, begeerlijk, vrouwelijk, sensueel, lekker geurtje , op een top beste Eitje dus. Zij is overtuigt van haar feminiene energie en vind zichzelf prachtig hoe ze is. Ze gaat rustig rollen zonder stres naar de baarmoeder. Aangekomen daar, wacht ze helemaal tevreden , zelfverzekerd, verwonderd en nieuwsgierig of ze deze keer iemand waard vind die haar waard is binnen te laten. Zij beslist. Miljoenen spermatozoïden rent haar kant op.  Harde weg  staat ze te wachten. Als je ziet in de youtube filmpje veel gaan onderweg dood, sommige verliezen weg, alleen de sterkste  behalen de eitje .Op het zelfde moment  kunnen  meerder  zijn die om het  eitje heen draaien en proberen haar te verleiden, overtuigen , laat zien dat ze beste zijn voor haar. Uiteindelijk kiest zij eentje  uit en geeft hem de kans.  Is hij een winnaar? Nee nog niet. Eitje gaat 7-10 dagen kijken en voelen of hij haar waard is . Als zij voelt dat hij toch niet beste is, neemt ze  afscheid van hem, vrouw wordt weer ongesteld. Tot de volgende keer, tot uiteindelijk kiest ze uit de beste. Ze weet dat met deze sperma krijg ze de beste vruchten en is verzekerd van sterke nageslacht.

 De probleem nu, in onze maatschappij , volgens die Rus, dat vrouwen minder eisend geworden en krijgen  kwaliteiten van spermatozoïden  ze worden dus mannelijk en mannen krijgen een eitje”s kwaliteiten, meer afwachtend , daar door worden ze vrouwelijk. Waarom man( in oorsprong spermatozoïd )  moet zijn best doen voor veel eisende eitje als veel  eitje zelf naar hem toe komt. Man verliest hierdoor zijn gecodeerde vermogen zijn best te doen om uitgekozen te worden uit miljoenen. Gezien in man DNA nog steeds zit de gevoel winnaar te zijn gaan ze vervelen en nemen ze korte en makkelijke afstanden  met eitjes die zelf naar spermatozoïden  komen. Geeft dat bevrediging om echt een  winnaar te voelen ? Ik denk meest  voldaan gevoel is ,als je weet dat je alle concurrenten overwonnen  heb en een superieur winnaar ben, dan een winnaar van   “spermatozoïden” eitjes”? EN als je voelt niet superieur dan ga je iets doen om zo te woorden en niet jammeren.

Wat die Rus zei, als vrouwen weer een echte  eitjes worden, dan kunnen ze echt genieten van hun vrouwelijke energie. Ze zijn niet bang om echte vrouw zijn: zacht, liefdevol, tevreden, dicht bij haar gevoel.Ze weten dat echte man hun veeleisendheid gaat niet afschrikken. Afgelopen die gezeik dat geen echte mannen meer zijn.Gezien vrouw in universum toch iets nieuws kan volbrengen, dan moet beginnen bij de eitjes die moet beseffen dat niet zij, maar de spermatozoïde zijn best moet doen. Of toch een man moet weer leren niet zielig voelen bij de eerste afwijzing en aan zichzelf werken. Maar volgens natuur denk ik toch dat alles beging bij de eitje 😉 Ik hoop dat ik geen boosheid nu van feministen op me oproep. Maar eerlijk is eerlijk, waar ik ook kijk ik hoor vrouwen klagen dat er geen echte mannen zijn.


Eén reactie op “Wat maakt man een echte man . Theorie van het eitje”

  1. haha, duidelijk, sofia. romantisch filmpje ook 😉 ik denk wel dat je gelijk hebt dat het liefdesspel in principe zo werkt, al wordt het “ons mannen” in deze geëmancipeerde tijden niet altijd even makkelijk gemaakt en heb ik de indruk dat veel vrouwen tegenwoordig ook nauwelijks meer weten wat ze echt willen. dus doen we vaak maar wat met z’n allen.

    maar goed, echte liefde bestaat gelukkig ook nog en ik ben ervan overtuigd dat door onze zielenplannen de juiste mensen altijd op het juiste moment in ons leven komen om ons te laten groeien, dus we hoeven nog niet te wanhopen denk ik 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.